Въздухът който дишаме у дома е до 8 пъти по-мръсен от този навън? Като не само цигарите са единствения източник на мръсен въздух. Готвенето, почистващите препарати, мебелите, както и компютрите отделят вредни химикали, които се настаняват в домовете ни. Плесента и праховите частици също влошават качеството на въздуха и разпространяват лоши бактерии. Именно тези фактори правят въздуха в закрити помещения по-мръсен от външния. А знаехте ли, че климатикът се оказва най-доброто решение не само за климатизация, но и за пречистване на въздуха? Въпреки всеобщото мнение, че климатиците причиняват заболявания на белия дроб, истината е съвсем друга. Ако се грижим правилно за нашия климатизатор, то той ще се погрижи също за нас, осигурявайки ни чист въздух без вируси и алергии. Колкото по-малки са ФПЧ, толкова по-навътре те навлизат в човешкия организъм .

За да бъде охладен или затоплен, целият въздух в едно помещение трябва да премине през топлообменника на климатика Освен температурно кондициониране, новият климатик LG PuriCare премахва и фините прахови частици, които въздухът в помещението носи. Това става благодарение на иновативен филтриращ процес, който не възпрепятства въздушния дебит необходим на топлообменнника и осигурява 99,9% пречистване и100% климатизация.
LG са усъвършенствани със ситема за пречистване 2 в 1 (климатизация и филтриране на въздуха , която може да филтрира ултра фин прах ,микроорганизми и замърсявания на въздуха с големина под 1 m (PM 1.0)
Предложението ни  за чист въздух е Инверторен климатик с ПРЕЧИСТВАТЕЛ LG AP12RT-NSJ/AP12RT-UA3 DUALCOOL PURE Wi-Fi

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment