Климатици и соларни системи за вашия комфорт
  • Телефон: +359 888097704, +359 2975 03 10,+359 2975 03 11
    Адрес: бул. "Проф. Цветан Лазаров" № 50, офис №2-3
    Град: София
    Skype: kibklimaltd

Общи характеристики на климатици Осака

Вт., 06/12/2012 - 09:03

 

4-СКОРОСТИ НА ВЕНТИЛАТОРА

Изберете от дистанционното управление една от трите скорости на вентилатора на вътрешното тяло или изберете автоматична скорост и оставете програмата да определи скоростта вместо Вас.

ПРЕЦИЗЕН ТЕМПЕРАТУРЕН КОНТРОЛ
Уникално вградено приспособление за прецизен контрол на температурата в границите на 0,1°C. Постоянната стайна температура се запазва чрез фино регулиране работата на компресора.

ПРИСПОСОБИМОСТ
Климатизаторите OSAKA използват мулти иновационни функции за тестване на външното тяло, зазащита на изпарителя от замръзване, за защита на компресора и др. По този начин те могат да сеприспособят за работа при всякакви външни условия.

СМАРТ КОНТРОЛ
Забавено стартиране на компресора
Копресора ще рестартира своята работа след 3 минути (5 минути в режим отопление) след спирането му или изключване на захранването, запазвайки баланса на налягането в охлаждащата система.
Защита от топлинно претоварване
Когато температурата на вътрешното тяло е много висока, се включва защитата за топлинно претоварване и вентилатора на вътрешното тяло автоматично преминава в режим на по-високи обороти.
Защита от студена въздушна струя
В първите няколко минути на режим „Отопление” вентилатора на вътрешното тяло не работи и лувъра не може да се управлява. След 5 минути климатика започва да издухва топъл въздух.
Предпазване от замръзване
За да предпази вътрешното тяло от замръзване и изсушаване на въздуха, компресора и вентилатора на външното тяло спират, а вентилатора на вътрешното тяло автоматично преминава на високи обороти.